Agenda

Boksen is hot! Boksen is het nieuwe fitness! De trainingsvorm is erg leuk en effectief als je wilt afvallen. Maar dat is niet alles, je traint niet alleen je lichaam, maar ook je zelfvertrouwen, discipline en incasseringsvermogen. Hieronder wat voordelen op een rijtje!

1. Snel afvallen

Boksen is erg intensief, het valt onder HI-IT. Daardoor verbrand je in een relatief korte tijd veel calorieën. Combineer het met krachttraining en je hebt de ideale afval-mix te pakken.

2. Buikspieren trainen

Als je bokst ben je constant bezig met jezelf verdedigen en natuurlijk klappen uitdelen. Om dit goed te doen maak je veel roterende bewegingen, waardoor je je buikspieren traint.

3. Weg met stress

Als je gespannen bent, of je zit in een drukke tijd, ga dan toch lekker boksen. Het is de perfecte manier om je lekker uit te laten. Na de bokstraining zul je je ontspannen voelen.

4. Cardiotraining voor je bovenlichaam

Fietsen, hardlopen, de crosstrainer: de meeste vormen van cardiotraining leggen vooral de nadruk op je onderlichaam. Als je gaat boksen gebruik je je bovenlijf intensief en is niet zo eentonig als bovengenoemde apparaten….

5. Uit je comfortzone

Helemaal alleen naar de fitness gaan stilletjes je oefeningenlijstje afwerken is niet altijd even effectief. Als je gaat boksen kom je uit je comfortzone. Je bent interactief bezig en je zelfvertrouwen krijgt een boost. Je gaat tot het uiterste om het maximale uit je lichaam te halen en je grenzen te verleggen

6. Het is leuk

Eén van de gouden trainingsregels is variatie. Om het vol te houden is het natuurlijk erg belangrijk dat er ruimte is voor afwisseling. En dat maakt boksen nou net zo leuk.

(Kick) boksen is voor elke leeftijd en niveau toegankelijk!

Voor meer info, locaties,  trainingsmethoden en vormen kijk verder op de site of  stuur gerust een berichtje!

Groepslessen

Lees meer

Volledige aandacht om jou fit te krijgen

TRAINEN BIJ MELVIN

Afslanken is een sport!

Lees meer

Professionele kickboxing en boxing training

Lees meer